Professionalisering – PEDAGOOG MAUD DE BUCK

BEDRIJFSLEIDER

Heb je binnenkort de jaarlijkse functioneringsgesprekken gepland en zie je er tegenop om deze aan te pakken? Wil je op een creatieve manier jouw personeel uitdagen, laten samenwerken of laten professionaliseren? Ben je op zoek naar een diepgaande teamdag dat je team meer verbindt? Dan ga ik graag met jou als bedrijfsleider aan de slag. Vanuit mijn ervaring als coördinator en beleidsondersteuner kan ik jou en jouw personeel laten groeien en versterken.

STARTENDE LEERKRACHT

Ben je net afgestudeerd als leerkracht of heb je een carrièreswitch gedaan en ga je aan de slag in het onderwijs? Dan heb ik de juiste hulpmiddelen en ondersteuning om jouw nieuwe start stapsgewijs, met vallen en opstaan, te begeleiden.
De begeleiding van startende leerkrachten gebeurt aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit plan helpt je om stil te staan bij en aan de slag te gaan met jouw onderwijsstijl, klasmanagement, leerlingengegevens, didactiek en inhoudelijke kennis. Deze begeleiding kan plaatsvinden bij een crisissituatie of kan ook vanaf de start van je nieuwe job aanvangen. De duur wordt in samenspraak met jou bepaald.

NASCHOLING

Ben je op zoek naar een boeiende en leerrijke nascholing over onderwijskundige of opvoedkundige thema’s? Dan heb ik het gepaste aanbod. Stel jouw specifieke nascholingsvraag of ga samen met mij op zoek naar de ideale nascholing voor jouw doelgroep.
Neem gerust contact, dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.